Making the most of its central location in the lovely city of Gothenburg, Sweden, this bright and spacious two-room apartment offers extensive views. Spotted on Alvhem, the crib is in a turn-of-the-century building and preserves some original elements, such as the impressive ceiling height and wooden floors (which were, of course, renovated).

As you enter through the hallway, you get a full view of the apartment’s stylish living area and kitchen, organized in an open layout. The fully equipped kitchen has ample storage and work surfaces, thanks to the practical kitchen island. The living room opens to a balcony.

A variety of lighting was utilized to brighten the space during the long Swedish winters. The bedroom is secluded and quiet, large enough for a double bed with attached side table. Additional storage space is hidden behind a patterned curtain. Take a look at the photos and let us know what other interesting details you find.