How would you personally imagine the working premises of a large utility company? HEYLIGERS Design+Projects have completed the interior design for Nuon, a power company based in Amsterdam, The Netherlands. The new six-level headquarters is functionally divided into “neighborhoods”, completely focused on diverse and flexible working. In addition, the building offers all facilities for its users: reception lobby with a water bar, restaurant with 650 seats, library, espresso bar, service center, conference center, and a sky lounge.

According to the designers’ description, the entrance into the building offers an overview of the floors through the triple height area that connects all the levels via a complex set of staircases. The predominant tone is a neutral bright one with white walls, ceiling and furniture pieces combined with a light wooden flooring, adding extra warmth to the space. Here and there, splashes of blue, yellow and green disrupt the visual neatness of the overall scheme, contributing to a cheerful and dynamic ambiance. Find this place inviting? [Photography: Rick Geenjaar of Procore]