Located on a North-South oriented corner site in Brighton, Australia, this sophisticated residence was imagined for a mid-size family looking for an urban dwelling to enjoy daily. Exuding a rich modern feel via a multitude of indoor and outdoor living areas connected to the outdoors, the sophisticated residence was intended to serve a busy family and become their oasis of peace while connecting them to the outdoors. The two-story home designed by Darren Comber dissipates the lines between indoor and outdoor with the help of large windows drawing sunshine inside.

Entertaining with family and friends becomes easy and fun in an open space, one that leads without hesitance outside, to the swimming pool in the back garden. From the double-garage facade going in, visitors get to traverse a gallery style corridor. On one side, there is a wall perfect to display artwork, while the other side opens through a glazed wall towards a pond garden and the informal living area beyond. All ground level living spaces open to views of outdoor gardens, creating a vibrant connection to the outdoors even in the intricate city urbanity.

Enjoy the details of this sophisticated residence and let us know what you think about it in the comments below. We’d love to know what you think!