0shares

With a privileged location in the center of Hanoi, Vietnam, this charming family apartment filled with color is the result of a massive design renovation. Conducted by Landmak Architect, the project-located on the 11th floor of an old condominium building- has a total surface of 83 square meters and comprises three bedrooms, two bathrooms, and an open plan with kitchen, dining and terrace. The crib looks spacious and very well adaptable to the life of a growing family.

Color is a key factor in the overall design scheme. Splashes of yellow, green and orange add dynamics to the space, by creating strong contrasts with the white plastered walls. Patterned ceramic tiles are used as a decorative materials in the open plan living and dining space, with surprising visual effects. We particularly love the giant yellow lamps, with wooden legs and joints for versatility. With comfortable poufs spread around the house, plenty of natural light and lovely flower decorations, this Vietnam apartment is highly welcoming. Enjoy the photos!