House Design Co. shared some photos and information regarding a lovely 265 square-meter family home the studio has completed in Taiwan. Extensive use of bright color accents give the entire abode a playful and cheerful atmosphere. However, before the renovation, all interiors were dark, which caused a heavy and depressing feeling. Therefore, the first issue of the client’s brief was how to have light get through the whole interior and gain more space.

By planning the living zones (where most activities occur) in the center of the residence, and bedrooms on both sides, the designers optimized the amount of natural light coming in. A good social flow was also created, improving interaction between family members. As you can see in the photos below, each interior has its own well defined personality, with color taking center stage every time. [Photos and information provided via e-mail by House Design Co.]