Abundant Natural Light And Relaxation: Stone House In Sweden
Architecture

Abundant Natural Light And Relaxation: Stone House In Sweden

Advertising

This stone house located in Sweden and found on Skeppsholmen features a precise design and execution, with different volumes and abundant natural light. It includes six bedrooms, a basement, laundry room, a double garage, two family rooms, each of them with a modern and simple, yet charming interior design. An interesting part of the project is a beautiful backyard that connects with the kitchen, dining and living room. The kitchen is vivid, featuring beautiful turquoise accents, while the bedrooms have a simple and minimalist design.

The Stone House also exhibits a beautiful large garden and an appealing wooden terrace, ideal for relaxation. And just as you make your way in, you suddenly feel surrounded by the outdoors again due to the large windows that open towards nature.

  • stonehousesweden
  • stonehousesweden
  • stonehousesweden
  • stonehouseSweden4
  • stonehouseSweden5
  • stonehouseSweden6
  • stonehouseSweden7
  • stonehouseSweden8
  • stonehouseSweden9
  • stonehouseSweden10
  • stonehouseSweden11
  • stonehouseSweden12
  • stonehouseSweden13
  • stonehouseSweden14
  • stonehouseSweden15
  • stonehouseSweden16
  • stonehouseSweden17
  • stonehouseSweden18
  • stonehouseSweden19
  • stonehouseSweden20
  • stonehouseSweden21
  • stonehouseSweden22
  • stonehouseSweden23
  • stonehouseSweden24
  • stonehouseSweden25

0 comments