A Blend of Creative Details: The Vale Townhouse in Kuala Lumpur
Apartments

A Blend of Creative Details: The Vale Townhouse in Kuala Lumpur

Advertising

Blu Water Studio completed the design and development for an original project entitled “The Vale Townhouse” and located in Kuala Lumpur, Malaysia. Their work displays a charming, almost bohemian-like atmosphere, inspiring contemporary serenity. You can see how the open plan layout is enhanced by a creative placement of furniture and decorating details, resulting in a harmonious and cozy blend.

Take your time and discover the many original details showcased by the photos below! From inspiring graphic art to unexpected furniture objects and lighting, these interiors are likely to make a strong impression. We particularly like the design of the bedrooms, the space they offer and the relaxing feel they provide. Reading nooks, creative wallpapers and cheerful colors add up to complete the image of peaceful living. How would you comment on the room designs below? Enjoy any detail in particular? Feel free to leave a comment and share your thoughts with the Freshome community!

  • apartment The_Vale
  • contemporary Vale apartments
  • modern Vale apartments
  • The_Vale apartments (4)
  • The_Vale apartments (5)
  • The_Vale apartments (6)
  • The_Vale apartments (7)
  • The_Vale apartments (8)
  • The_Vale apartments (9)
  • The_Vale apartments (10)
  • The_Vale apartments (11)
  • The_Vale apartments (12)
  • The_Vale apartments (13)

One comment