Colorful and interactive, the Google’s new offices in Tel Aviv, Israel seem more like a part of a dreamy holiday hotel, than “plain old” working spaces. Designed by Camenzind Evolution, in collaboration with Setter Architects and Studio Yaron Tal, Google’s new campus in Tel Aviv occupies seven floors and a total area of 85,000 square feet. Aside from being witty and inspirational, Google’s working rooms in the Electra Tower have extensive views over the city.

Breathe in and enjoy the photos below which reveal that each interior is more welcoming than the next: “It is a new milestone for Google in the development of innovative work environments: nearly 50% of all areas have been allocated to create communication landscapes, giving countless opportunities to employees to collaborate and communicate with other Googler’s in a diverse environment that will serve all different requirements and needs.” Each level was designed considering various aspects of Israeli design and sustainability was also a major objective when developing the architecture plans.