Taiwan based KC Design Studio completed a project entitled “Tsao residence – room partitions” and consisting of a creative and highly practical apartment renovation. The studio introduced the idea of using rotating partitions to divide four spaces into one open-plan area. A moving screen (also acting as a TV support) pivots to either combine or divide the living room and kitchen, while a second panel (the elegant bookshelf) is positioned between the bedroom and study. Both partitions have sharp edges, making them really interesting to observe from certain angles. The result is a versatile living space, that can be rearranged according to the needs of the inhabitants. It is difficult not to be impressed by the overall design of this recently renovated Taipei apartment, showcasing minimalism and originality. With a simple black and white color palette, the space gets a touch of elegance, enhanced by the use of dark timber flooring. Find this apartment as captivating as we do?