Daring Layout in a Generously-Sized Stockholm Apartment
Apartments

Daring Layout in a Generously-Sized Stockholm Apartment

Welcome to a spacious, modern apartment that despite its Scandinavian origins, seems sprung out a New York interior design magazine. This generous loft found on PerJansson and located in Stockholm, Sweden, was renovated and re-designed by architect Daniel Nyström. Its present appearance is tasteful and inspiring, which is why we decided to showcase it on Freshome. The apartment has no less than 700 square feet and is structured as follows: an open plan living room with dining and kitchen area, a transparent bedroom, a large hallway, dressing room and two bathrooms. The layout approach is daring, as the architect decided to go for an open, connected space, welcoming socializing. However, the living, kitchen and bedroom areas are cleverly delimited through the use of colors, textures and glass accordingly. Floor to ceiling windows ensure a large degree of natural light inside the loft. Do you appreciate the layout of the apartment, or would you go for something more private?

  • modern apartment (1)
  • modern apartment (2)
  • modern apartment (3)
  • modern apartment (4)
  • modern apartment (5)
  • modern apartment (6)
  • modern apartment (7)
  • modern apartment (8)
  • modern apartment (9)
  • modern apartment (10)
  • modern apartment (11)
  • modern apartment (12)
  • modern apartment (13)
  • modern apartment (14)

3 comments

  • [...] This generous modern apartment found on PerJansson and located in Stockholm, Sweden, and re-designed by architect Daniel Nyström. It’s tasteful and inspiring apartment, that has no less than 700 square feet and is structured as follows: an open plan living room with dining and kitchen area, a transparent bedroom, a large hallway, dressing room and two bathrooms. To pursue the open feel, the architect cleverly used colors, textures and glass instead of solid wall to delimit the living, kitchen and bedroom areas. However, I am not quite sure I like the clear glass to separate the bedroom and living room. It looks so easily to hit the glass by accident. [source] [...]

  • [...] freshome GA_googleAddAttr("AdOpt", "1"); GA_googleAddAttr("Origin", "other"); [...]

  • [...] freshome GA_googleAddAttr("AdOpt", "1"); GA_googleAddAttr("Origin", "other"); [...]