This unusual visitor’s center was designed by architect Nuno Ribeiro Lopes and is actually a make-over of the old existing building with the same purpose in Graciosa Island, Portugal. It is in this modern looking building that travelers get information about the sulfur cavern in the area. Built above the water and surrounded by natural craters, this glass construction is truly spectacular. The visitor’s center has a total of two levels. The bottom one seems buried in the ground and houses the bathrooms and an exhibition area, while the second floor accommodates a wonderful spot for observing the landscape. We like the fact that the construction looks modern, but not too flashy and that functionality was the key factor when rebuilding this center. What do you think? Does it look attractive enough from a tourist’s point of view?- via designboom