From Workshop Architecture|Design, this impressive building houses three apartments with views of downtown Seattle. The Colman Triplex was built following a few “rules” imposed by the customers. First of all, the project had to be constructed while obeying strict area limitations. The individual dwellings had to vary and feature a good indoor/outdoor connection. The outcome is an interesting looking building with inspiring interior design elements. Here is more information from the architects: “Within a primary box-like form the design team responded to budget and strict land use limitations on building height and lot coverage to configure three separate dwellings that each provides direct and visual access to landscape and exterior space.” We particularly like the horizontal rain screen which is both functional and aesthetic.