Sleek and Stylish Breadbin - Armadillo Breadbin

Sleek and Stylish Breadbin – Armadillo Breadbin

Today I’ve found a very beautiful breadbin. Armadillo Breadbin looks unusual to say the least. Made of brushed aluminium, wood and plastic, the Armadillo looks sharp, sleek and stylish. Rarely, a bread bin can demand so much attention. Armadillo Breadbin will be certainly be the center piece of a kitchen.

2 comments

  • Bältdjur som brödlåda | Smidigt May 9, 2007 at 17:43 PMLogin to Reply →

    […] Lådan är 43,5 cm lång, 30 cm djup och 28 cm hög. Den är tillverkad i aluminium, trä och plast och har en totalvikt på hela 8 kilo. Cirka 870 kronor får man betala för bältdjursbrödlådan. (Via Freshome) […]

  • Codi Bradley March 6, 2009 at 08:49 AMLogin to Reply →

    Personaly, I like this idea. It’s futuristic looking and I think it could match many kitchens and I congradulate the inventor of this product… GOOD IDEA!