Located in the Mediterranean coast of Spain, Weave House by A-cero is a bold residential project implemented in the distinctive modern style of the studio. The materials chosen for the building are black glass and white DuPont Corian, both employed due to their high quality and durability. According to the architects, what mattered most in the development process were the sculptural volumes embracing the building, the construction details between Corian and glass planes and the great plasticity of the facades.

Weave House comes with a privileged elevated position, overlooking the Mediterranean Sea. The 1000 sqm (10,764 sqft) property is divided into three floors:The basement with the garage, service areas and facilities, the ground floor with the public areas and the first floor where we find the most private rooms such as bedrooms. The whole interior also designed by A-cero has great light with large windows and is connected to the outside with different terraces and porches. There is also a pool on the walkable roof of this house“. Landscaping was also planned by the studio, in relationship to the building design.