House and meadows

House B is a detached single storey house infused with golden rays of light. Designed by ch+qs arquitectos in Berrocal, Segovia, Spain, the dwelling inspires warmth and serenity. The peaceful scenic meadow was bought 15 years ago and after 12 years of yellow contemplation, the owners decided to build a refuge, a place for the heart, that urges for contemplation and quiet time of reflection. A simple wooden structure, with two views, east and west, on this piece of heaven, seemed a pretty good idea. A visual poetry with accents of yellow. That’s what you call this place. Here, time stops for a while, to contemplate life itself: harvest, flowers, ash, lichens, brambles. A décor like no other.

Rustic landscape

Lay back and enjoy the spectacle of simple and pristine life. “This is a humanized landscape of meadows, walls, ash, streams, a small-scale landscape, minimal, almost domestic, and where absolutely everything has yellow accents.” The interior abounds with wooden features, meant to be useful not trendy. Fireplace, located in the living area, adds a sense of coziness. Design is neat and simple and it reflects a simple lifestyle.

View and tranquility
Rustic landscape B house
Transparency B house
Wooden structure
Wooden interior
bright interior
Wooden ceiling wooden floors
Closer to the outdoors
Coziness B house
Soft interior
Wood and white simplicity
Simple living
Transition
Evening view transparency
Stories told cozy house
Infused with nature
House opening to the outdoors
Evening view isolated house
B House evening view
Inspire nature
Rectangular shaped B house
Secret entrance
Side entrance
House and tree
Wooden deck
Floor plan
Elevation
House B elevation
section
B House section
House B  section