Formerly used as an office building, the Mews House currently serves as a private residence and photographer’s studio in London. The three level living space was structured by TG-STUDIO as follows: ground floor with studio/office, cloakroom and guest bedroom, first floor with entertaining space and open plan kitchen, dining and living area and second level with generously-sized master bedroom and walk in wardrobe.

The restoration process was challenging and  implied a complete visual makeover: “The house was stripped down to its structural walls and roof, and reinstated as a new modern home. All of the external walls and roof were insulated and all windows and doors replaced. Some of the windows were extended to the floor with external Juliet balconies”. TG Studio were also responsible for the complete furnishing process, with outstanding results. All the interiors of this modern residence were ingeniously individualized with creative decorating additions- enjoy discovering them in detail!