We stumbled upon this modern all-white country house designed by LABhaus and naturally, we thought to share it with you. Located in Boston, the dwelling was renovated and extended, to satisfy the owners’ current needs. The place is large enough to accommodate during the weekends and holidays a large family and their friends, offering them a bright and cozy living environment. Every now and then, people need to disconnect a little bit from their ordinary schedule. To breathe and fill their lives with freshness, energy and creative ideas. Or to simply relax and explore a different setting.

The coquette country house’s new addition boasts a simple, rectangular-shaped design. It comprises two new rooms, a compact office area, a bathroom and an outdoor lounge area. During wintertime, residents can have hot steaming tea on the adjacent semi-open terrace. Interior is modern: the blend of neutral earth-like colours create a natural and dynamic living space. Of course, the fireplace represents a wonderful addition, becoming the main attraction of the social area.