Architecture

Relaxing Tavonatti Residence Harmoniously Blending with the Surrounding Site

advertise here

Tavonatti Residence was designed by Par Arquitectos as a retreat in the region of  Cachagua, Zapallar, Chile. Completed in 2011, the residence consists of two blocks, one on top of the other. Exterior staircases connect the perpendicularly arranged units, unveiling a series of open-plan spaces. The terrace, located at the upper floor offers striking views of the beautiful surroundings. You can enjoy lounging around a good book or have a chat over a coffee with friends.

Built in response to the sloping site, the house  is ideal for someone who desires to disconnect from a typical lifestyle and embark away from the traditional homes. The ground floor houses the kitchen, a dinning area and the bedrooms which open out to the courtyard, embellished with distinctive plants and flowers. At the upper floor, one can find a generous sunlight living room adorned with sea-themed decorations and shabby chic details. An elongated deck/ terrace (accessed from the living room) blends harmoniously with the natural landscape, allowing guests to bask in the sun.

  • terrace, house and view
  • passage
  • night front view
  • house by night
  • bedroom colours
  • room with view
  • vintage objects
  • neat interior
  • wood and pebbles
  • house and vegetation
  • greenery
  • Resort house
  • Resort house in chile

0 comments