Spacious Apartment in Slovakia

Fresh and modern, the interior of this spacious apartment located in the historical city of Bojnice, Slovakia surprises you with both, its warmth and a clean design line. Designed by RULES Architekti and defined by comfort and spaciousness, the place is, in fact, the result of a merger between two smaller apartments. With a wide living room and a terrace overlooking the city, the apartment was designed to fit the tastes of the owner, who wanted a place that breathes, uncluttered and at the same time, with minimal requests for maintenance. The day-zone (comprising the living room, the dining area and the kitchen) is envisioned as one unitary space.

Evening view living room Spacious Apartment

Wood is quite present and it adds a sense of warmth. The living room area boasts two black fabric sofas adorned with white detailing. The coffee tables completing the décor contrast with the dark couches. This entire “section” is placed on a rectangular-shaped wooden surface. The interior simply opens to the outdoor environment through a wide terrace with a matching wooden “carpet”. Long dark curtains add a sense of privacy when needed. In terms of colours, black, white, silver and wood-like nuances are dominant. The strange mix of wood, lacquered surfaces and stainless steel confer to this place that modern feel. This is definitely one of the best interiors discovered so far in Slovakia!

Living Room Spacious Apartment

Living room and details
Bright colours
Wooden kitchen
Neat kitchen
Clean design
Fireplace and room details
Kitchen with wood details
Sink
Wooden details
Spacious apartment
Spacious place
Terrace
View terrace inside
Bathroom
Bathroom black and white
Neutral colours
Neutrals and wood
Bathroom details
Spacious bathroom
Bathroom and curtains
Bedroom and view
Side view bedroom
Room for kids
Colourful details
Room for kids and colours
Study room for girl
Details study room
Room with colours