Time House

With a neat, all-white exterior, the Time House designed by LADAA, in Vilamarxant, Valencia, Spain is the perfect place to live in. Bright, spacious, modern and youthful, the house integrates two rectangular-shaped volumes, which define the villa’s architectural structure. It has several entrances and offers a variety of methods to relax and enjoy a tranquil lifestyle. The Time House spreads over 550 square meters, accommodating a spacious open space living room, located on the first floor, a terrace and a swimming pool, both encompassed by a glass fence and overall, a very stylish interior. The dominant colours are  black and white (a classic combination, after all), evoking a certain type of modern elegance.

Stairs

The zen atmosphere is encouraged: white pebbles adorn the second floor terrace. The view is amazing, especially in the mornings, when you get the see the nature’s matutinal revival. The house features a flat roof and several openings to take advantage as much as possible of the sun’s brightness and warmth. Inside, everything was designed with the clients in mind. Graceful, elegant and modern, the Time House is one of those places that makes you feel at home, without trying too hard. [Photo credit: LADAA Studio]

Swimming Pool
White Pebbles
Upper Floor View Terrace
Transition
Interior
Staircase
White Interior
View Upper Floor
Neat Interior and View
Blak and White
Table and Chairs
Smooth White
Office View
Bedroom
White Bathroom
Tub and Shower
Volume
Under the Volume