Overlooking a fairway of the San Lorenzo golf course in Quinta do Lago, this Portuguese residence was designed by de Blacam and Meagher Architects with a contemporary twist. According to the designers, the house was approached as a series of cubic volumes, gradually stepping up the slope of the site, from the entrance road up to the double height living room. A double height portico on the garden side individualizes the project, while offering a modern and original outdoor lounge space for the inhabitants.

Golf enthusiasts will probably appreciate the design of the San Lorenzo North House, especially developed as a sophisticated refuge for those moments of match “interludes”. The opulent feel is taken indoors, where bright and spacious rooms seem to pay tribute to the freedom inspired by the surrounding landscapes. Tall ceilings in the open plan living room are counter-weighted by wooden panels with a softening visual effect. Find the place inviting?