Studio 1408 has renewed the interior of the Z Apartment , located in Bucharest, Romania. Spreading over 160 square meters, it was completely adapted to the customer’s needs: the client wanted an apartment defined by an elegant and serious style adorned with décor elements that made it feel more cozy and precious. Inspiring sobriety and sophistication, the two-story penthouse boasts a gorgeous design characterised by pale shades of colour and dark accents. The sharp contrast and the glossy surfaces exhale elegance and comfort, displaying gorgeous geometric décor elements – all of them in sober tones of colours, from smooth beige to shiny dark.

Neat and spacious, the apartment spreads over two floors. The upper floor accommodates a lounge area and a terrace that goes along the length of the apartment, favouring spectacular views over the busy city. “The living / dining room is the core of the apartment, setting the mood for a social hub to use with friends and family.  The lower floor of the apartment contains the private spaces for the family of three: two bedrooms, each with ensuite bathroom and storage space.”