Defined by a terraced landscaped garden welcoming owners and friends, this residence showcases its stone entrance and wood architecture pierced by glazed openings on a slightly sloping site. The modern construction came to be known as the Hillcrest House and is part of Victoria Design Group‘s portfolio. Both the front and the backside garden were limited by stone terraces planted with greenery, softening the overall appearance and integrating huge rocks into the manicured landscape. A glass-delimited terrace captures views of large stretches of water and this panorama extends to the floor-to-ceiling windows in the social zones. Honey colored and bright, a modern kitchen shares the space with a TV lounge zone and opens to an outdoor terrace. Pebbles at the base of the stairs and the stone wall defining the space behind one of the beds are reminiscent of the outdoor use of materials and extend the influence of natural materials inside. Details make this place unique – can you spot your favorite design element?