Modern work spaces can be constructed or redesigned – this next project is part of the latter- a former machinery shed was redesigned to suit a modern office lifestyle. Named the Black Box, this black glass-covered volume was completed in February 2012. As a result of a fruitful collaboration between Tina Tziallas Architecture Studio and Factor Design, the Black Box in Wildes Meadow, Australia, was created for a software design studio. High-performance tilt doors open to reveal a powerful connection between indoor and outdoor spaces. Inside, the modern office spaces conjure a contemporary design meant to improve work quality, while the natural light flooding the space encourages people to think outside the box. This is a direct result of the building’s volumetric architecture, re-designed with an exterior covered in highly tinted external glazing, while the remaining external surfaces were rendered and painted black. Can you imagine how it feels like to work in this modern office?