Glass, wood and concrete were used to give the residence an interesting depth – wood is used as an accent and glass helps illuminate the interior with bright natural light. Dressed in a concrete play of volumes, this Buenos Aires property was designed by Vanguarda Architects. The wooden entrance door seems to be part of the architecture and welcomes family and guest inside, where a double-height space faces the almost entirely glazed backside. Sheltering impressively modern spaces spread over 502 square meters, the concrete residence is locate in Buenos Aires, Argentina. An L-shaped ground floor is completed by a rectangular first floor. Downstairs, living and entertaining spaces, alongside the cooking and dining spaces were gathered in an open space floor plan. Leading to the next floor, the white staircase seen from the outside slowly disappears in the discreet set of private upstairs spaces. On the inside, a fabulous glass bridge connects the upstairs master suite from the other two bedrooms. Bold splashes of color break the monotony and liven up the space, while the retractable glass doors fully connect the interiors to the outdoors.