Quinta Da Baroness acts as the second home of a family and is located in Sao Paulo, Brazil. Its unique architecture was designed by Studio Arthur Casas, constructed with recycled bricks and Cumaru wood as main materials, giving a natural finish to the different volumes that comprise it. A sloped terrain helped the architects hide the contemporary architecture from the street view, allowing only a small part of the volumes to be seen by passers-by. The true beauty of this modern residence can be seen from its backside, where the terrace with pool is slightly shadowed by a cantilevering volume and large overhangs. A tall and slim volume in the middle connects the other two and draws natural light in through huge windows. Overlooking a golf course and green hills, the residence can be fully open to the outside in the living area, seamlessly connecting the comfortable interior to the fresh and liberating  exterior.