This beautiful two-story contemporary residence named Casa en Altos del Sol displays an interesting material palette. At the entrance, AMD Arquitectos designed a half open/half covered driveway flanked by wood decorations that can double as a terrace area leading to the surprising backside, The front facade displays a play of apparent volumes and a modern material palette, while the backside of Casa en Altos del Sol opens all interiors to unobstructed day-long natural light exposure through a huge glass wall. Located in Country Altos del Sol, Buenos Aires, Argentina, the 2,475 square foot two-story residence comprises living spaces on the ground floor, oriented towards the garden and private rooms on the first floor. The kitchen has a direct view to the front entrance, allowing inhabitants to see family members pull up to the driveway. Do you like this idea of opening to welcoming guests through architecture and space arrangement?