Solidifying A Home’s Connection to Nature: House S
Architecture

Solidifying A Home’s Connection to Nature: House S

Advertising

House S was designed by studio Grosfeld van der Velde Architecten and is located in Breda, a city in the southern part of the Netherlands. According to the architects, “the living area is raised above the surrounding land, so that the view on the natural environment is optimal. Further solidifying the home’s connection to nature, large floor-to-ceiling windows frame the view, while giving the house a light and transparent character. Since the residents are home workers, employees and customers are also regaled at the house. Therefore private and business rooms are separated in an ingenious way, where they do touch but never cross. The working space is partly situated below grade, fit with a horizontal orientated window. Providing a beautiful view on the environment and allowing for a bright, natural lit lower level.” With an inspiring architecture, an interior design that is both functional and elegant, and extensive views of the beautiful surrounding landscape, House S fits our notion of a clever modern home.

  • House-S-00-750x562
  • House-S-01-1-750x463
  • House-S-01-750x562
  • House-S-02-750x310
  • House-S-03-750x386
  • House-S-04-750x562
  • House-S-05-750x427
  • House-S-06-750x562
  • House-S-07-750x221
  • House-S-10-750x562
  • House-S-12-750x562
  • House-S-14
  • House-S-17-750x898
  • House-S-18-750x786
  • House-S-20-750x602
  • House-S-21-750x602
  • House-S-22-750x205
  • House-S-23-750x203
  • House-S-24-1-750x219
  • House-S-24-2-750x216
  • House-S-24-750x211
  • House-S-25-750x206
  • House-S-10
  • House-S-12
  • House-S-17
  • House-S-18
  • House-S-20
  • House-S-21
  • House-S-22
  • House-S-23
  • House-S-24
  • House-S-25

0 comments