We are spotting more and more creative office designs lately and are happy to see that work atmosphere is an important factor to consider. Dutch studio architecten|en|en recently designed a home office in Eindhoven, The Netherlands, by simply wrapping an old garage in corrugated aluminum. The client’s brief and the starting point for planning was based on creating a space that would not feel like a garage. According to the architects, “the solution was found in adding a mask-shaped volume to the existing building. By covering this with a perforated corrugated aluminium skin  as mono material for the walls and the roof, a subtle continuation of the clay-roofing of the existing home arises. A  collar of galvanized steel that acts as a terrace boundary highlights the disengagement of existing and new. On the interior the addition provides extra floor-space and height. An abundance of daylight can enter the studio through a south faced strip of glass dividing the addition from the existing roof.” [Photography by Post & Van Leeuwen]