How splendid would life be if we could enjoy our surroundings from our own modern backyards and terraces, in an effort to change the way we feel about indoor-outdoor spaces? Some architects express this need for connectivity through their design. Covering 250 square meters, the Creuse House was designed by Bruxelles-based M Architecture. To obtain such a modern and elegant architecture, the designers had to renovate and extend the existing residential building. Their efforts resulted in a fabulous project, where interior and exterior merge to create a comfortable, modern lifestyle. Each of the three floors display different ways of connecting to the back garden: the first floor has a corner sliding door system, the second floor opens through simple facade-mounted sliding door, while the last floor has two different-sized windows that bring fresh air in. Take a look at the simple and effective interiors and let us know which part of the house if your favorite one.