Woodbury Dermatology Clinic was designed by Archimania and is located in Memphis, Tennessee, USA. The aim of this project found on ArchDaily was to create a warm and appealing setting, where the clients would feel comfortable. The clinic consists of three different parts, differentiated by contrasting exteriors: one clad in stone (private space for employees), a wood and glass volume (public waiting area plus rear seminar room) and a section with stainless steel panels (the clinic itself). All the interiors are bathed in natural light and the overall feel is friendly and unique. We were delighted to see a dermatology clinic that managed to turn design into a factor of client-appeal. We are interested in finding out your opinion regarding this approach. Do you believe this type of clinic could really have an impact on the clients’ panic level? [Photo credits: © Jeffrey Jacobs Photography]