How many of you have gone through building your own home? The excitement, the expectations, the happiness – these feelings are what rushed over anyone who ever dreamed about the perfect house, personalized to capture the essence of your personal lifestyle. House O is one of those residences that fulfil their inhabitant’s dreams. Designed by Japanese studio Jun Igarishi Architects, the house looks as an imposing structure although it has only one floor. Each of the geometric structures that compose the body of the house was placed as to offer an exploration of differentiated internal spaces. The cooking area explores a strong visual connection to the adjacent trees, while the living space has visual connection to the south, with a large window facing an enclosed corridor that forms the outer walls of the nearby kitchen and dining room. Located in the middle of the house, the living space is also the tallest box-like structure. The other spaces received different heights that ended up shaping an architecture that looks like a little city. Its uniqueness lies in the dynamic architecture that the house displays from different vantage points. Clever arrangement of spaces, don’t you agree?