Occupying a surface of 660 square meters, the DG House by DOMB Architects is a simple contemporary residence built using materials like painted plaster, grey oak and glass. With a narrow facade and neighbouring a public park on the backside, the residence leaves the impression of a highly modern house with clean design lines. Two asymmetrical boxes connected through open staircases shape the layout of the house. The center of the residence is a double height space that brings the family together in a great and comfortable entertaining area. Double doors lead out to the pool and a long deck crosses the entire length of the house, from the entrance to the backside garden, visually connecting the spaces. Glass walls cleverly located offer a bright atmosphere and allow visual connection between the inside spaces. The private quarters of the house ensure the much needed quiet time for the adults on the ground floor, while the children’s rooms are situated on the first floor, where a private living room and independent bathroom ensure their independency from the rest of the house. The kitchen is connected to the dining room and the outside barbeque, making it easy for the family to enjoy their meals together. Other facilities were built in the basement for comfort, relaxation and entertainment: a screening room, fitness facilities and a studio. Having this much space and so many ways of enjoying family life must be a dream come true.