The AE House was designed by architects from twentyfourseven as a dialogue between indoors and outdoors. Occupying 817 square meters, the imposing architecture of the AE House utilises the urban restrictions to its advantage, creating a unique construction that stands out in the neighbourhood. Situated in Lomas de Chapultepec, in Mexico City, the residence has three levels that bring together social and private spaces. The AE House connects to its courtyard with the help of large glazed windows and the main social space opens up to reveal the views of green grass and clear skies. Two volumes are displayed in a crossed arrangement, creating a central void that allows both natural ventilation and light to caress the interiors. All the social spaces of the house are placed in such a way that moving through it gives the sensation of a complete and functional collection of spaces. The kitchen is close to both the formal and the everyday dining spaces. The beautifully landscaped garden, featuring Jacarandas and Palm trees, can also be enjoyed from the private quarters situated on the third floor. Oriented towards comfort, the architecture of the AE House brings together beautiful views, privacy and natural light, created by the intersection of spaces and volumes. Take a look at the multitude of pictures so that you can see exactly how the architects use every natural element of the site to experiment with contemporary lines and solutions.