The Stoneridge Residence was designed by Assembledge+, in collaboration with Billy Rose Design. Renovating the home on Mulholland Drive in Los Angeles took a lot of effort. Having been created as a show home for the Avenues of Art & Design group of West Hollywood in collaboration with Luxe Magazine, the dwelling underwent massive renovation in order to “reconnect the house with its site through large restructured openings and a thorough landscaping effort“. Made from large volumes covered in brick, the residence’s second floor captures a beautiful panorama of San Fernando Valley. An Olympic-sized infinity-edge pool in the backyard balances the exceptional huge glass windows accentuated by dark steel support elements. Wood and stone dominate the interiors of the Stoneridge Residence. A fully functional kitchen on the ground floor and a home cinema vitalize the house with aromas and relaxation. An interesting rippling custom-moulded wall art greets everyone at the entrance. Occupying 2100 square feet on the second floor, the master bedroom suite clearly represents a strong sense of luxury. After you enjoyed every detail of the beautiful show house, please share with us what your favourite element is.