Featuring exceptional bright interiors and a wonderful panorama of San Francisco, California, the residence known as Potrero House was transformed from an old cottage on a triple-wide lot into a magnificent contemporary residence surrounded by lush vegetation. Designed by Cary Bernstein Architect, the house features spaces that tell the story of the inhabitant’s transition from bachelor to father of three. The structure was built with sustainability in mind, integrating modern architecture into the 100-years old building. The minimal architecture and furnishings are beautifully accentuated by reclaimed wood floors from a 19th century barn or reupholstered family items. Using stone slabs used on the fireplace and kitchen counters, the architect releases the contemporary feeling of the home and mixes it with refined metal railings, trellis details and glass rails panels. “Furnishings combine refurbished and reupholstered family items that support sustainable reuse with new modern pieces such as a sculptural, custom-fabricated walnut kitchen island, geometric breakfast table, mid-century chairs and iconic fabrics. The integrated architectural and interior design engenders sophistication and playfulness, creating a portrait of this modern family in its early years.