Comfortable and Contemporary: The Kendrick House in Aspen

Comfortable and Contemporary: The Kendrick House in Aspen

The Kendrick house was designed by Studio B Architects and is locate din Aspen, Colorado. According to the architects, the project was required to ‘respond’ to its immediate Swiss-Style neighbor in its massing, proportions and materials. The house is three levels with a floating stair linking them and also serves as a light shaft to the lower level with its open detailing and light. The public upper level is wrapped by a large walkway serving two decks and there is a spiral staircase from the rear deck that accesses the rooftop terrace. This walkway provides privacy for the house and acts as a roof for the entry into the house. Its exterior design is unusual and eye-catching. The usage of wood makes the home blend with its environment while contributing to the project’s contemporary facade. Large windows, modern furniture and tasteful arrangements make this home a comfortable, stylish crib.

One comment