The surprising Ribbon Vacation House is located in San Carlos de Bariloche, Argentina. Designed by Argentinean architects G2 Estudio, the residence is the vacation destination for two Tahitian families who wanted to be able to spend their free time together in a wonderful setting. The house is a large, relaxing common space that makes the inhabitants feel at home every time they visit. Built on an area of 4,300 square feet, and having a usable surface of 396sqm, the Ribbon Vacation House accomplishes every need of the families, from ample relaxation spaces to extremely beautiful panoramas enjoyed by each member. The juxtaposition of volumes that compose the structure of the house allows the space to be divided into different spaces with different functions. Avoiding damage from earthquakes, the architects decided to reinforce the building with a concrete support system. The rustic stone and steel-frame of the outer volumes create a sensational look. The architects consider that: “With Ribbon House G2 Estudio close a small cycle of evolution in the search for housing types, and launches into new spaces for these architectural exploration, arguing that every expression of architecture should be unique and unrepeatable as the users are.”