MTV Networks Headquarters in Berlin received a makeover from German agency Dan Pearlman: a newly organized reception meets the visitors at the entrance, while meeting and break room areas have been redesigned to fit modern necessities. The most important feature of the space is the work-life balance currently seen at the MTV Networks Headquarters. The atrium on the first floor has been brought back to life with the help of carefully selected, fun and colourful furniture. Lunch rooms and meeting rooms house about 250 people, so it was necessary for the large space to not only bring the people together in a comfortable scene but also to establish a connection between the modern voice of the network and the sophisticated interiors. The creators of this surprising space see the renovation as an unequaled project, perfect for the network’s identity: “Greater freedom of movement and an equal variety of unique as well as private retreat zones contribute to a better work-life balance at the workplace. Whether eating lunch in the Network Kitchen, in the Blue Lounge or in the Brand Garden under a stylized canopy of leaves, there are ample choices for taking time out during the workday. Fans of table tennis or table football can of course be found in the Sport Lounge.”