Contemporary, Bright and Dynamic Offices for Lance Armstrong Foundation
Architecture

Contemporary, Bright and Dynamic Offices for Lance Armstrong Foundation

Advertising

The Lance Armstrong Foundation received a recognition of their hard work when they went from leasing space in a corporate office building to having their own offices in the 1950s Gulf Coast Paper Co. warehouse in East Austin, Texas. Modern and full of energy, the new headquarters was designed by Lake Flato Architects and The Bommarito Group. The building was flooded by light from two angles, the facade and the roof, brightening up the creative space used by 62 people that work here. The renovated rectangular building features office space, meeting rooms, dining facilities, an in-house gymnasium, open-air courtyard, and parking. With a LEED Gold certification, the 2010 Austin Constructor Annual Award, Outstanding Construction Award and the 2010 Texas Society of Architects / AIA Design Award, the architecture and features of the building will bring joy, organization and visual contentment to the people working here and to the visitors. The offices look like an organized yet creative indoors neighborhood, filled with dynamicity, don’t you think?

  • Lance Armstrong Foundation offices
  • Lance Armstrong Foundation offices (2)
  • Lance Armstrong Foundation offices (3)
  • Lance Armstrong Foundation offices (4)
  • Lance Armstrong Foundation offices (5)
  • Lance Armstrong Foundation offices (6)
  • Lance Armstrong Foundation offices (7)
  • Lance Armstrong Foundation offices (8)
  • Lance Armstrong Foundation offices (9)
  • Lance Armstrong Foundation offices (10)
  • Lance Armstrong Foundation offices (11)

0 comments