This stunning summer residence was designed by Jarmund/Vigsnæs AS Architects and is located in Vestfold, Norway. Perfectly integrated in its environment, this house seems carved in stone. According to the architects, this project had to obey strict environmental rules regarding the building’s color, shape and materials. Overall, we find the results to be truly spectacular and the views breathtaking. Here is more information: “The low elongated volume is cut into to allow for wind shielded outdoor areas, embraced by the house itself. These cuts also bring down the scale of the building, and together with the local variations of the section, make the building relate to the surrounding cliff formations. On the outer perimeter of terraces and pool, a glass fence also protects against wind, but allows for maximum view. The house is clad with Kebony wood, a sustainable process of treating the wood to allow for good durability towards the exposure to salt water.” We particularly like the infinity pool, which blends great with the the landscape. Impressive, wouldn’t you say?