The Fish House is an exotic residence designed by Guz Architects and located in Singapore. The main idea behind this home was to ensure a connection with nature and with the surrounding landscapes in particular. The Fish House is said to be a “modern tropical bungalow” that is perfectly integrated in its climate and environment, as its architecture and open spaces encourage natural ventilation and its floor to ceiling windows allow unobstructed views of the sea. Here is more information from the architects, regarding this project’s sustainable elements  : “The idea of connection is reinforced by having the basement level media-room with a u-shaped acrylic window which allows diffuse natural light in and also views out into the pool. The curved roofs, which symbolize the sea waves, also emphasize the idea of the nearby sea. These are almost totally covered with thin bendable photovoltaic panels supplying enough energy to the house, while the remaining area is used as a green roof giving residents some outdoor leisure spaces.”