This really cool studying place was created by AEQUO, a Dutch design studio and is located in Utrecht, The Netherlands. The Vleuterweide Campus “suffered” a tremendous make-over as its information plaza became a high tech culture space where students can catch up with the information they need. The place was compared to a monastery, where each bench is equipped with state of the art technology. However, the computers, magazines and other elements are very subtly integrated in the overall bench design. We also noticed how the displays are not stacked in together like we’ve seen in a few libraries, but situated at a good distance from one another in order to allow students to properly concentrate. We also like the colors, as they send out a warm feeling. Would you like to study in a place like this?