Sometimes I just want to want to work attentively without any disturbance, and the Rewrite Desk designed by GamFratesi is an awesome place to take your productivity to another level. This desk was awarded with Denmark’s Walk the Plank Award 2009 for excellence and craftsmanship in furniture. Showcased at GamFratesi’s solo show at The Danish Museum of Art and Design, the workstation features a cave-like shield that installs a big screen, upholstered and covered with textile to highlight its visual and acoustic aspects, so it can be used as a satellite desk wherever you like. The workstation by the Copenhagen-based designer combines the traditional form with modern technology, while a white lacquered metal box hides all the cables underneath the table, allowing a clutter-free workspace on the table. – Via – Dezeen