Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld

Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld

Renowned for his amazing structures, Isay Weinfeld is one of the best Brazilian designers. The guy recently took the project of building an exotic villa in the bustling Sao Paulo. With straight lines and sharp angles, the house is situated on a 600 sqm site just outside the urban center. The three storey villa is actually a great amalgamation of steel, concrete, wood and glass, with a large 20 meters long pool and other exquisite furnishings that seem to be floating in an elegant environment. Our personal favorite is the amazing lounge (that invites for a couple mojitos) with the large sliding windows and the way it has been lit for a charming ambiance at night. Kudos to Isay for a great design!

 • Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld 6
 • Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld 5
 • Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld 4
 • Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld 3
 • Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld 2
 • Sao Paulo Exotic Villa by Isay Weinfeld 1

3 comments

 • The Beauty Of Modern Home Architecture | The Roxor | Design blog for resources and inspiration June 15, 2009 at 08:43 AMLogin to Reply →

  […] Sao Paulo Exotic Villa […]

 • Mooiste boekwinkel van de wereld « Villa Palladio September 25, 2009 at 08:28 AMLogin to Reply →

  […] Vandaag is de Livraria ad Vila, ontworpen door architect Isay Weinfeld, de mooiste boekwinkel van de wereld. De zaak staat in een Sao Paulo, de tweede stad van Brazilie, en is gebouwd in een voormalig woonhuis. Livraria ad Vila is een gesloten pui met een plint van boekkasten. Er zijn drie verdiepingen, de kelder is alleen voor kinderen. Heel klassiek zijn omlopen en vides gemaakt zodat van de begane grond de boeken als een torenhoge column oprijzen en de  bezoeker uitnodigen de hogere etages te bezoeken. Isay Weinfeld is een van de meest interessante Braziliaanse architecten door ook meubels ontwerpt (de mobiele bar) en prachtige woonhuizen heeft gemaakt (Casa Marrom, villa) […]

 • Villa exótica en Sao Paulo, Brasil. Isay Weinfeld | Noticias Arquitectura El ParaleX April 13, 2011 at 15:40 PMLogin to Reply →

  […] vía. […]